Wij Bewegen Mee, aanbevolen door

Marion v.d.Eijnden, coördinator Zuid-Holland van Vertroetel je Ouders: ‘Alle jaren, al sinds 2016, dat ik Sven als begeleider inzet, doet hij zijn werk integer, verantwoordelijk en vol betrokkenheid en enthousiasme. Hij is betrouwbaar en geniet van zijn werk. Zeer tot tevredenheid van zijn cliënten. Sven is een aanwinst voor onze organisatie en ik hoop dat hij dat nog lang blijft.’

De gemeente Zuidplas, SaaM en Vertroetel je Ouders werken samen om mantelzorgers en partners ondersteuning te bieden in de gemeente Zuidplas.

Mw. M. Eberwijn-Verveld, Moordrecht: “Mijn man met Alzheimer. Met het syndroom van Benson (P.C.A.). Een man ziende blind. Wandelen, fietsen kan hij niet meer alleen. Sven Jan Hendrik komt op ons pad. Hij beweegt mee. Letterlijk : door samen te wandelen, op pad te gaan. Samen er op uit met de duofiets. Figuurlijk: door aandachtig te kijken, Te luisteren, af te tasten want nog wel en wat niet meer, Respectvol en betrokken met hem om te gaan: mijn man als heel mens in zijn waarde laat. Zoveel jaren een maatje voor mijn man, Zoveel jaren ons beiden ondersteund. Tot de dag van opname en erna. “

Manja Kamman, Amsterdam: “Sven is voor mijn moeder een warme vriend, volwaardige gesprekspartner en betrouwbare hulp bij praktische zaken. Als dochter en mantelzorger heb ik Sven leren kennen als een zéér invoelende, begrijpende en behulpzame steun en toeverlaat – niet alleen voor mijn moeder, maar ook voor mijzelf. Hij neemt veel mooie initiatieven en met vrijwel alle vragen en verzoeken kan ik bij hem terecht. Sven heeft échte passie voor het werken met ouderen, en dat merk je.”

Mw. Poort leidinggevende verzorgingstehuis te Utrecht: “Sven Jan Hendrik begeleidde bewoner met vorm van dementie bij ons. Opvallend was zijn professionaliteit. We werden nauwkeurig op de hoogte gehouden van zijn observaties en voorstellen tot doel en actie. Daarnaast stopte hij veel energie om zich in de situatie van de ander te verplaatsen en vanuit daar te werken. Hij betrok daar zorg, mantelzorgers en andere naasten in. Wat een plezier had deze man die verzonk in passiviteit om weer eens langs zijn oude stamkroeg te gaan en te gaan vissen!”

Dhr. G. Smit, Boekel: “Bij deze wil ik je heel hartelijk danken voor de zorg en aandacht die je An hebt gegeven. Je hebt op mij grote indruk gemaakt in de korte tijd die we elkaar hebben gesproken. An zal ongetwijfeld hebben genoten van de aandacht die je haar hebt gegeven. Andere patiënten waar je bij betrokken bent mogen “in hun handen knijpen” met zo’n zorgverlener.”

Mw. Hendriks, Harderwijk: “Sven Jan Hendrik was voor ons een fantastische ervaren, aardige en adequate hulpverlener. Hij heeft ruim een halfjaar mijn broer en ruim 1,9 jaar mijn schoonzus een fantastische tijd bezorgd. Zij keken telkens weer uit naar hem wanneer hij hun op kwam halen voor een frisse neus buiten, een wandeling in het park of een bezoekje naar een bekend stadsdeel. Sven Jan Hendrik namens ons hartelijk dank daarvoor.”

Mw. Vos, Utrecht: “Dank voor je verslag van de activiteit vorige week zaterdag; mijn man heeft ook genoten. Ik neem graag contact met je op om een nieuwe afspraak te maken.”

Mw. Mook, Houten: “Sven heeft enige tijd hulp geboden aan huis bij mijn moeder die Alzheimer heeft. Wij (mijn vader en ik) hebben dit als zeer waardevol ervaren. Sven is zeer geduldig en heeft mijn moeder op diverse manieren ondersteund d.m.v. wandelen en spelletjes doen maar ook door gewoon over dagelijkse dingen met haar te praten waardoor de omgeving even ontlast werd. Ook de communicatie naar de familie van de “patiënt” wordt zeker niet vergeten door hem. Sven heeft een engelengeduld met mensen en is m.i. geknipt voor dit werk. Hij doet dit werk op een hele natuurlijke manier. Ik raad hem dubbel en dwars aan.”

LinkedIn
Share